KCJA Omsorgsboliger

Leiligheter og fellesareal

Omsorgsboligene består av 18 leiligheter fordelt på 5 etasjer. Leilighetene er 44 kvm og inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, flislagt bad, entre og balkong. To av leilighetene i 5 etasje har ikke balkong, men tilgang til felles takterasse. Det er personheis tilgjengelig. Beboere har tilgang til fellesarealer som TV-stue og et eget rom for de som liker å spille brettspill eller lese. Boligen har et eget treffsted som er et samlingssted for beboerne. I 1. etasje får beboerne frokost og kveldsmat mot fast månedlig betaling i et eget kjøkken og spiserom, der personalet er behjelpelig under måltidet. I kjelleretasjen er det et felles vaskerom.

Leie


For å leie bolig i Kongensgate 81 må du henvende deg til ditt lokale Helse- og velferdskontor. Husleiekontrakt skrives med Trondheim Eiendom. Ansatte ved Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse tar seg av visning og er ansvarlig for utlevering av nøkler og informasjon vedrørende omsorgboligene.

Det er mulig å søke om bostøtte. Husleiekostnaden blir regulert i forhold til inntekt. Strømkostnad, kabel-TV og trådløst internett er inkludert i husleia. TV- lisens, telefon og innboforsikring er ikke inkludert i husleien. Det er tilbud om middagsombringing til egen kostnad.

trygt bomiljø og økt livskvalitet

Beboere i omsorgsboligene har egen nøkkel til ytterdør. Ytterdøra er alltid låst. Som beboer kan du ta i mot besøk når du ønsker det, men du må selv ta i mot dine gjester ved ytterdøren eller ved å bruke porttelefon i leiligheten. Eget husleiereglement gjelder for alle beboere. Verdisaker og penger i leiligheten er beboers eget ansvar.

Hjemmetjenester

Våre beboere får omsorgstjenester fra Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse. Vedtak fattes fra Helse – og velferdskontoret. Det er fast personale som har sin base i omsorgsboligen hele døgnet. Personalet har god kompetanse og lang erfaring med å tilrettelegge og følge opp beboerne i omsorgsboligen. Alle beboere får egen primær- og sekundær-kontakt ved innflytting. Primærkontakt vil sørge for at vedtak blir utført og sikre nødvendig oppfølging.