Stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger. Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse (KCJA) er en privat stiftelse som på oppdrag fra Trondheim kommune driver omsorgsbolig for 18 personer med langtids psykiatriske lidelser. I tillegg leier stiftelsen ut boliger til mennesker med helsemessige/sosiale problemer. KCJA ligger sentralt til i midtbyen og har i underkant av 20 personer ansatt. Stiftelsen er snart 200 år gammel og har alltid drevet med omsorg. Ansatte ved KCJA er opptatt av å møte alle mennesker med den samme respekt. Vi ønsker oss personale som er motivert for å arbeide med våre beboere, som har gode samarbeidsevner og som kan jobbe selvstendig og målrettet. Vi tilbyr lønn etter gjeldende avtaler, et trivelig arbeidsmiljø og spennende arbeidsoppgaver. Iblant trenger vi ekstravakter, om det er av interesse, kontakt avdelingsleder Kjersti Garnes på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vårt hovedfokus er å skape et godt miljø både for ansatte og beboere, og vi ønker å tilsette personer med god faglig og personlig kompetanse. Vi har hatt lavt sykefravær i de senere år og forholdsvis lav turnover.

Vi ligger sentralt til i midtbyen og har i underkant av 20 fagpersoner ansatt, og vi har vaktmestertjeneste og resepsjonstjeneste. Vi er en snart 200 år gammel stiftelse som alltid har drevet med varierende former for omsorg, og vi er opptatt av å møte alle mennesker med respekt og høflighet. Om du mener som oss, er du hjertelig velkommen til å søke på våre ledige stillinger.