Stillinger

Vikariat 100% Sykepleier/Vernepleier Ledig vikariat i 100 % stilling ved Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse Omsorgsbolig fra 01.05.2018 til 31.12.2018, med mulighet for forlengelse. Stillingen innebærer arbeid i løpende seksukersturnus med arbeid to av seks helger. Vi ønsker oss deg som er motivert for å arbeide innen fagområdene rusomsorg og psykiatri, som har gode samarbeidsevner og som kan jobbe selvstendig og målrettet. Vi tilbyr lønn etter gjeldende avtaler, et trivelig arbeidsmiljø og et godt fagmiljø. Helsefagarbeidere kan også søke. Søknad sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. snarest. Spørsmål kan rettes til: Avdelingsleder Kjersti Løhre Garnes. tlf. 73 83 30 53 Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse (KCJA) er en privat stiftelse som på oppdrag fra Trondheim kommune driver omsorgsbolig for 18 personer med langtids psykiatriske lidelser. I tillegg leier stiftelsen ut boliger til mennesker med helsemessige/sosiale problemer. KCJA ligger sentralt til i midtbyen og har i underkant av 20 personer ansatt. Stiftelsen er snart 200 år gammel og har alltid drevet med omsorg. Ansatte ved KCJA er opptatt av å møte alle mennesker med den samme respekt.

Vårt hovedfokus er å skape et godt miljø både for ansatte og beboere, og vi ønker å tilsette personer med god faglig og personlig kompetanse. Vi har hatt lavt sykefravær i de senere år og forholdsvis lav turnover.

Vi ligger sentralt til i midtbyen og har i underkant av 20 fagpersoner ansatt, og vi har vaktmestertjeneste og resepsjonstjeneste. Vi er en snart 200 år gammel stiftelse som alltid har drevet med varierende former for omsorg, og vi er opptatt av å møte alle mennesker med respekt og høflighet. Om du mener som oss, er du hjertelig velkommen til å søke på våre ledige stillinger.