KCJA Botiltak

For å leie bolig i Kongensgate 81 må du henvende deg til ditt lokale Helse- og velferdskontor (HVK). HVIK tildeler ledige leiligheter. Husleiekontrakt skrives med Trondheim Eiendom. Strøm, kabel-TV og trådløst internett er inkludert i husleia. TV- lisens, telefon og innboforsikring er ikke inkludert i husleien. Det er mulig å søke om bostøtte. Husleiekostnaden blir regulert i forhold til inntekt.

Ansatte ved Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse gjennomfører sammen med Trondheim Eiendom visning av leilighetene, og er ansvarlig for utlevering av nøkler og informasjon om husregler og rutiner.

Botiltaket består av 18 leiligheter fordelt på 5 etasjer. Leilighetene er 44 kvm og inneholder stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, flislagt bad, entre og balkong. To av leilighetene i 5 etasje har ikke balkong, men tilgang til felles takterrasse. Det er personheis tilgjengelig. Beboere har tilgang til fellesarealer som TV-stue og et eget rom for de som liker å spille brettspill eller lese. Boligen har et eget treffsted som er et samlingssted for beboerne. I 1. etasje blir det tilbudt frokost og kveldsmat mot fast månedlig betaling. Måltidene serveres i et eget kjøkken og spiserom, der personalet er behjelpelig under måltidet. Det er tilbud om middagsombringing til egen kostnad. I kjelleretasjen er det et felles vaskerom.

Beboere får omsorgstjenester de har vedtak på fra Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse. Vedtak fattes fra Helse – og velferdskontoret. Det er fast personale som har base i botiltaket og er tilstede hele døgnet. Personalet har god kompetanse og lang erfaring med å tilrettelegge og følge opp beboere i botiltak. Alle beboere får egen primær- og sekundær-kontakt ved innflytting. Primærkontakt vil sørge for at vedtak blir utført og sikre nødvendig oppfølging.