KCJA Utleie

(Søknadsskjema ligger nederst på denne siden.)

KCJA ligger sentralt til på Kalvskinnet i Trondheim sentrum. Aktuelle søkere til våre boliger er mennesker fra Trondheim med sosiale eller helsemessige problemer. Vi krever 6 måneders depositum, kommunal garanti godtas ikke. Ved tildeling må det legges frem ligningsattest for å dokumentere betalingsevne.

Kong Carl Johans arbeidsstiftelse utvidet virksomheten fra 1960. Da stod den første av fire boligblokker ferdig. I dag benyttes tre av blokkene til utleie, i hovedsak til voksne personer som av sosiale eller helsemessige årsaker tildeles bolig ved stiftelsen. Det fjerde blokken benyttes til et botiltak for mennsker med psykiske/rusrelaterte lidelser og er døgnbemannet.

Leilighetene er fra ca. 46 m2 og ned til 23 m2 og er 2 og 1-romsleiligheter med en alminnelig bra standard. Det finns i tillegg 3 store hybler med eget bad og kjøkkenkrok, totalt 98 utleieenheter. Beboerne har ansvar for innvendig vedlikehold av egen leilighet. Inkludert i husleien er støm, internett og kabel-tv. Leieavtalene er på ubegrenset tid. Alle blokkene har store takterrasser til felles benyttelse, og i hver blokk er det et felles-vaskeri, med vaskemaskin og tørketrommel. Beboene velger en egen beboerrepresentant som har forslagsrett og kan møte i stiftelsens styre.

Vedlikeholdsleder er tilgjengelig alle hverdager, hans hovedarbeidsområde er å ivareta boligmassen og uteområdet. Korridorer og trapper blir vasket av renholder.

Resepsjonstjeneste er vanligvis åpen for beboerne og boligsøkere hver onsdag mellom kl. 10.00 og 11.30, men er som forebygging mot coronaviruset nå stengt på ubestemt tid fra 11.03.2020.  Det er mulig å få kontakt med utleier via telefon, 73833050/51, og boligsøkere kan søke bolig på søknadskjemaet nedenfor.Telefonen er døgnbetjent for beboerne, men de fleste problemer må løses på dagtid. Kontoret er stengt i høytider og mellom 15. juni og 15. august.

Under ser du standard i leiligheter som er total oppusset før innflytting. Ikke alle objekter er nyoppusset, de blir vuredert ut fra hva som er påkrevet i hver leilighet.

Bilder fra utleieleiligheter - klikk for stort bilde

IMG0778
IMG0779
IMG0780
IMG0781

Søk bolig

Detaljer om deg

Fyll inn navnet ditt
Vennligst skriv inn fødselsåret ditt
Vennligst fyll inn ditt hjemstedskommune
Vennligst fyll inn en gyldig e-postadresse (uten mellomrom noe sted)
Vennligst fyll inn telefonnummer

Pårørende

Vennligst fyll inn navn på pårørende.
Vennligst fyll inn telefonnummer til pårørende.
Vennligst beskriv slektsforhold til pårørende.

Ønsket bolig og økonomi

Vennligst velg hvilken bolig du ønsker
Vennligst velg hvilken økonomi du har
Vennligst velg hvordan du vil håndtere depositum.
Invalid Input

Samtykke til lagring av søknad

Vi lagrer på søknader i opp til 3 år. Om vi ikke har funnet bolig innen da, makuleres søknaden. Etter 3 år må du derfor søke på nytt om du fortsatt ønsker å stå i kø for bolig.

For at vi skal kunne ta imot og behandle søknaden din, må vi ha samtykke til vår lagring av detaljene. Hvis ikke kan vi desverre ikke ta imot søknaden din.
Invalid Input