Ledige stillinger hos KCJA innen helse og omsorg

Ledige stillinger hos KCJA innen helse og omsorg

Fast helgestilling i botiltak (psykiatri/rus) med arbeid hver 3. helg ledig for helsefagarbeider

 

Ledig 26,8 % nattstilling ved Kong Carl Johans Arbeidsstiftelses Botiltak fra 01.09.2019. Stillingen innebærer arbeid i løpende seksukersturnus med arbeid på natt hver tredje helg.

 

Vi ønsker oss deg som er motivert for å arbeide innen fagområdene psykiatri og rusomsorg, som har gode samarbeidsevner og som kan jobbe selvstendig og målrettet. Som nattevakt er man alene på jobb, og vi søker derfor en medarbeider som er stødig og tør å ta egne avgjørelser. Vi tilbyr lønn etter gjeldende avtaler, et solid og oppdatert fagmiljø og et trivelig arbeidsmiljø.

Kong Carl Johans Arbeidsstiftelse (KCJA) er en privat stiftelse som på oppdrag fra Trondheim kommune driver botiltak for 18 personer med langtids psykiatriske lidelser, noen med ruslidelser i tillegg. Stiftelsen er 200 år gammel og har en lang tradisjon for å tilby omsorg. Ansatte ved KCJA er opptatt av å møte alle mennesker med den samme respekt og vennlighet. Om dette er noe som passer for deg, er du hjertelig velkommen til å søke. Erfaring fra arbeid innen psykiatri/rusomsorg er en fordel. Med bakgrunn i beboergruppens utfordringer og trygghet for personalet som arbeider alene på natt, oppfordres menn til å søke.

Søknad sendes til innen 30.05.2019.

 

Spørsmål kan rettes til:

Leder KCJA

Kirsten Melum

Tlf. 73 83 30 51